Axente Vanessa Stella McCartney fotózása

A modellügynökség

Nézz bele Axente Vanessa Stella McCartney fotózásába!

A 2015-ös tavszi bemutató alkalmával dolgozott együtt először az egyik leghíresebb angol tervezővel, két évvel később pedig a márka fehérnemű lookbookjának főszereplőjévé vált. Stella McCartney azon női vásárlóinak készítette a Vanessával reklámozott, saját történettel rendelkező tavaszi kollekciót, akik természetesen szexisek kívánnak lenni és kedvelik a modern, mégis időtálló, luxus fehérneműket, hálóruhákat. A júniusi fotózás és egyben forgatás részleteiről a négy különböző karaktert alakító szupermodellünk számol be:

“A helyszín Londonban volt egy fotózásokra bérelhető óriási házban. Nagyon érdekes volt, mert a hátsó medence olyan volt, mintha egy dzsungelbe csöppentél volna. Ehhez a feelinghez a ház belsőtere pedig régi, díszes stílusú volt, csodaszép elrendezéssel. Ezekben a szobákban fotóztuk a fehérneműket. Oliver Hadlee Pearchre, a fiatal fotós srác nagyon jó angol humorral van megáldva, szuperül szórakoztunk, azóta pedig egy másik közös munkán is dolgoztunk együtt a Vogue magazinnak."

"Mikor megkapok egy fehérneműs munkát, mindig arra számítok, hogy lesznek szexi képeim, pedig ez alkalommal direkt kikötötték, hogy ne szexi legyek, hanem inkább fiús."

"Készült videó is, mivel a fehérneműknek igazi története van. Tulajdonképpen egy kisfilmről van szó, ahol minden fehérnemű külön női nevet kap: Ophelia, Bella, Sophie és Poppy. Arról szól, hogy otthon vagyok egyedül és minden fehérneműt felpróbálok, de nincs kinek megmutatnom őket. Először csak alszom és a zongora körül pihenek, majd elkezdek táncolni és tök hamisan énekelni, szórakoztatom magamat a különböző szobákban. A szerep igazából illett hozzám, mert én is ilyen vagyok otthon, nem ritka hogy egy szál fehérneműben táncolok és énekelek csak úgy magamnak."