Micsoda hír! Varga Viktor és Cynthia Dictator hamarosan összeházasodnak

Izabella

Komoly dolgokra szánták el magukat.

Néha összevesznek, néha kibékülnek, de az biztos, hogy odáig vannak egymásért. Cynthia Dictator és Varga Viktor kapcsolatát mindenki ismeri, a két művész a sok vita és se veled, se nélküled huzavona után végre megnyugodott, és eldöntötték: összeköltöznek, majd hamarosan össze is házasodnak.

Öt éve szeretik egymást, éltek már együtt, de egy ideje különköltöztek, de még így is sülve-főve együtt vannak. Viktor most odaköltözött szerelméhez, hiszen rájött, nem tud nélküle meglenni.

Új emberekként léptünk a kapcsolatunkba, megbeszéltük, hogy elfelejtünk mindent, ami régen volt közöttünk. Így újra van bizalom. Néha persze becsúszik egy-két pillanat a múltból, de hamar le tudjuk kezelni a szituációt. Megérettünk egymáshoz. Befelé élünk. Mindig is egymás részesei voltunk, de meg kellett élnünk a különlétet is. Nincsenek kérdések bennem, el fogom venni feleségül! A legboldogabbak akkor vagyunk, ha bezárkózunk a lakásba, és közösen éljük meg a művészetet. Én festek, ő pedig szobrászkodik, vagy iskolai feladatokat csinál

- mondta Viktor a Borsnak.

Hamarosan tehát sztárlagzi van kilátásban. Az egészen biztos, hogy az is nagyon különleges lesz.