Wow! Ez a pár a szakításáról készített fotósorozatot

Joy.hu

Nem kell párkapcsolati szakértőnek lenned ahhoz, hogy tudd: a szakítás elég nay szívás. És sajnos még az idő sem van mindig velünk.

Olvasd el ezt is!
7 dolog, amit sosem lenne szabad megtennünk egy szerelemért

Harrison Bach, a 22 éves orvostanhallgató eldöntötte, hogy exbarátnőjével, Jackie Martinnal készíttetnek a szakításukról egy fotósorozatot. Ez nagyjából egy évvel azután történt, hogy különváltak.

Harrison a Facebookra posztolta a képeket, aztán egy barátja Twitterre is kitette őket, ekkor lettek csak igazán népszerűek. A mémgyárosok is kapva kaptak az alkalmon.

Harrison a következőket nyilatkozta:

Ironikus, vicces fotókat szerettem volna, mivel az emberek általában akkor mennek hasonló fotózásra, ha a kapcsolatuk nagyszerűen működik. Az én célom viszont az volt, hogy hasonló környezetben mutassuk be ennek ellenkezőjét.

-

Jackie elég rosszkedvűnek tűnik a képeken, ám ennek ellenére azt mondta, nagyon jól szórakoztak. Mivel a lány Los Angelesben, a fiú pedig a Western MIchigan Egyetemen tanul, a távolság miatt váltak el az útjaik. Ettől függetlenül a mai napig nagyon jó barátok.

Nem volt furcsa, inkább viccesnek találtam - nyilatkozta Jackie.

Az exbarátnő azt is elmondta, hogy minden egyes érzést meg akartak jeleníteni, ami a szakítással jár, de ez elég nehezen ment, annyit nevettek közben. Minél többen nevetnek a fotókon, annál jobb.

A pár most is tartja a kapcsolatot és Harrison azt is elárulta, nagyon hiányzik neki Jackie.

Ebből még bármi lehet…

Nézd meg a galériánkat - 4 kép
Wow! Ez a pár a szakításáról készített fotósorozatot