Új arcok a láthatáron: Martina első fotózása

A modellügynökség

Megéri modellnek jelentkezni? Hogyan kezdődik el és mi a menetrendje a modellé válásnak? Mi az a tesztfotózás és hogyan kell elképzelni? Minden kérdésedre választ kaphatsz, ha követed egyedülálló sorozatunkat, melyben új arcaink karrierjének felépítését követheted végig egészen az első pillanatoktól.

Ma a nemrég bemutatott Martina élete első fotózásáról olvashatsz. A 14 éves különleges szépség a blog hatására keresett fel minket, nem sokkal később pedig már az első tesztfotózásán találta magát:

“Az első fotózásom előtt Bori, a bookerem jó sok tanácsot adott, például, hogy vigyek magammal testszínű melltartót, ha azt még nem sikerült volna beszerezni, akkor egy szép, szivacsmentes fekete és egy fehér melltartót, vagy hogy mindenféleképpen vigyek magammal inni és enni, ne izguljak és gyakoroljak a tükör előtt."

"Május 5-én volt az első személyes találkozásunk és július 17-én az első fotózás. Vízi András volt a fotós, fiatal kb. 23-25 éves lehet és a stáb is fiatalos volt, mind nagyon jófejek voltak. Beszélgettek velem, kérdezgettek, hogy milyen a suli, hova megyek nyaralni, hány éves vagyok, hova szeretnék menni továbbtanulni. Nagyon izgultam, mert mégis az első fotózásom volt, te jó isten, mi lesz ha valamit elrontok vagy bármi?!? Izgatott voltam, de mindenki nagyon kedves volt velem."

"Először szörnyen zavarban voltam, aztán mindenki segített, hogy hogyan álljak be, hogyan tartsam a kezem, rengeteget tanultam. Azt mondták, hogy általában 1 óra kell, hogy belejöjjünk, ennyi idő alatt kezdenek el úgymond felengedni a kezdő modellek. Végül kb. 3 órás volt a fotózás. A kezdeti nehézségek után nagyon nagyon élveztem és alig vártam már a következő fotózást.”

Kattints a galériánkra és nézd meg az első fotózás végeredményét:

Nézd meg a galériánkat - 6 kép
Martina első fotózása

Neked milyen kérdésed lenne az egyre ügyesebb Martinához?