Casting nap a Modellügynökségen

A modellügynökség

Bizonyos időközönként érkeznek hozzánk külföldről a legnagyobb modellügynökségek scouterei, vagyis azok az emberek, akik mindig a legújabb arcok után kutatnak világszerte.

Ilyenkor egy házon belüli castingot szervezünk nekik azokkal a lányokkal, akik még nem rendelkeznek ügynökséggel az adott városban. A kedvenc ilyen típusú castingunk mindig Julieval, a Viva Model Management végtelenül kedves és humoros scouterével telik. Axente Vanessa és többek közt Alessandra Ambrosio, Doutzen Kroes, valamint Natalia Vodianova párizsi, londoni és spanyol ügynökségéről van szó, akivel évek óta remek kapcsolatot ápolunk. Julie februári látogatását is imádtuk, neked pedig külön képekkel készültünk az eseményről.

Modelljeinknek ilyenkor a legfontosabb, hogy klasszikus tűsarkúban és olyan outfitben érkezzenek, amely kiemeli az alakjukat, természetesen smink nélkül, natúr körmökkel és fissen mosott hajjal. Ezen a castingon Anna, Branka, Eszter, Marianne és Martina vett részt, plusz Noémi és Zita is, akiket Julie már jól ismer. A casting előtti időszak nem csak a felkészülésről szól, hiszen remek alkalom nyílik arra is, hogy a lányok összeismerkedjenek egymással és megosszák egymás közt eddigi tapasztalataikat.

Most először a castingba is betekintést engedünk, melynek első lépése a fent látható sedkártya átadása, amely a modellek egyfajta névjegyéül szolgál. Megkezdődik a laza beszélgetés és ismerkedés modellkedésről, családról, suliról, hobbikról, tervekről, miközben Julie folyamatosan jegyzetel, hogy a kapott infókat át tudja adni a párizsi csapatnak, amikor hazaérkezik.

A beszélgetés után mindig a képek következnek kb. olyan stílusban, mint amilyen polákat már láthattál a blogon, amiket rendszeresen készítünk a lányokról. Leengedett és felkötött haj, közelről, egész alakos és persze a bikinis változat a testarányok miatt.

Már több lányunkat is szemmel tartják és folyamatosan követik, végleges döntés pedig mindig a párizsi csapat egyöntetű szavazata után érkezik. A casting napot Julie ajándékával, vagyis a jól megérdemelt boldogsághormonnal zárjuk közösen a Ladurée mesés macaronjaival.