Tavaszváró: Ismét egy jól bevált sarokformát szedtek elő a tervezők!

wendyslookbook.com
Ujvári Viki

Egy régi trend újra szárnyal!

Az idő egyre jobban kezdi megtartani pozitív hőfokát, ám ez mit sem vesz el a bokacsizmák sikeréből. Nem mondanánk, hogy a legkönnyebben viselhető fazonról van szó, hiszen boka tájékon mindenkinek más az előnyös, mégis az anyagoknak, a formáknak és a sarkaknak hála, azért lehet játszadozni ezen a téren is.

Olvasd el ezt is!
Látnod kell a legújabb meghökkentő cipőtrendet! Szerinted furcsa vagy nőies?

Nyáron éppen annyira sláger egy bokacsizmában pörögni, mint télen, szóval nem kell olyan mélyre pakolni egyik ilyen lábbelidet sem, sőt ellenkezőleg, itt az ideje lecsapni egy újabb darabra.

forrás: pinterest.com

Angolul "cone heels" név alatt fut ez a trend, ami magyarán annyit tesz, hogy kúp alakú sarkak. A papírforma szerint haladva, nem egy új keletű dologról van most sem szó. A 2014 őszi-téli bemutatókon már Derek Lam is előrukkolt ilyen darabokkal; ugyanúgy ahogy Isabel Marant, az ő lábbelijei "Andrew boots" név alatt futottak, és Steve Madden is szívesen vette át ezt a kicsit sem szokványos sarokformát.

Farmerral, szoknyával, sőt még shorttal is jól mutathat, minden azon múlik, hogy vádli tájékon neked mi "fér bele" és miben érzed jól magad. :)

forrás: pinterest.com
Olvasd el ezt is!
Ellie Goulding tervezett cipőket a Deichmann-nak - Nézd meg a teljes kollekciót!

Mit gondolsz? Tetszik?