Gréta a Close kampányarcaként

A modellügynökség

Axente Gréta ezúttal a Close fodrászat kampányarcaként bizonyított a természetesség és szépség jegyében.

Axente Grétát nemrég Nanushka kampányarcaként mutattuk be, de szerepelt már Chloé lookbookjában is, most pedig az egyik legmenőbb budapesti fodrász szalont népszerűsíti. Biztosan hallottál már a Hortobágyi Kászon által vezetett Close fodrászat sikeréről, emellett azonban aktívan kiveszik részüket a hazai divatéletből is és hozzájárulnak magazinok, tervezők és divatbemutatók sikereihez is. Minden szezonban előrukkolnak egy izgalmas kampánnyal, mi pedig büszkék vagyunk, hogy modelljeink évek óta szerepelnek ezekben. Többek közt Dorina, Sara és Vanessa után most Gréta bizonyít a természetesség és a fenntartható szépség jegyében egy természetközeli, színes füstbombás fotózással:

"Nagyon korán kezdtünk a fények miatt, fél ötkor ott kellet lennünk a Close szalonban Budán, és hatkor már indultunk is az első helyszínre. Pont napfelkeltére értünk Csákvárra és kezdtük el a fotózást. Három helyszínen voltunk összesen."

"Nagyon hideg volt egész nap, de megérte “fagyoskodni"! Egészen estig fotóztunk. Szuper volt a csapat, így "könnyű" volt dolgozni."

"Szerintem gyönyörűek lettek a képek, nekem legalábbis nagyon tetszenek."

Nézd meg a végeredményt a galériánkban:

Nézd meg a galériánkat - 6 kép
Gréta a Close kampányarcaként