„Megállunk a következő pihenőnél?” – vicces helyzetek, amiket csak azok a nők értenek, akiknek gyakran kell pisilniük

Puha Andrea, Vous.hu

Azt hiszem, mindenki hallotta már a nagymamájától vagy az anyukájától, hogy kislányom, amikor módodban áll, menj el pisilni, akkor is, ha kell, akkor is, ha nem, mert ki tudja, mikor lesz a közeletekben illemhely...

És az még hagyján, de ha van is, milyen? Így a legtöbb nő mindig pisil, mielőtt elindul otthonról, és akkor is, miután megérkezik valahová – és még a helyszínen tartózkodva is mindig elkísérnek egy kollégát vagy barátot a mosdóba.

Áldatlan állapot ez, mert mi nem vagyunk olyan szerencsés helyzetben, mint a férfiak, akik bárhol, bármikor képesek feltűnésmentesen könnyíteni magukon, számukra a sorbanállás a mosdónál egy ismeretlen fogalom. Éppen emiatt viszont a nők sokkal több sztorival rendelkeznek ezen a téren, ami akarva-akaratlanul is egy erős csoporttá kovácsol bennünket, elvégre tegye fel a kezét az, akinek nem sírvaröhögősen ismerős az alábbi pár helyzet (nem látok fent kezet).

1. A Google Maps hozzátok képest kispályás, ha útvonal megtervezéséről van szó. Képesek vagytok úgy megtervezni az utazásotokat ismerős terepen A-ból B-be, hogy minden sarokra essen egy kulturált WC.

A cikk folytatásáért kattintsatok IDE!