Mit keres Istenes Bence Dallos Bogi nappalijában?

Izabella

Valami egészen izgalmas történik.

Elindult Dallos Bogi új Youtube sorozata, amelyben a fiatal énekesnő hétről-hétre hírességeket lát vendégül. Az új generációs beszélgetős műsor első vendége Istenes Bence volt, így egy, a fiatalok által nagyon kedvelt személlyel debütálhatott. Olyan témákról beszélgettek, mint a karrier, a család, Bence tervei.

„Bence nyitott, szórakoztató, de komoly témákról is lehet vele beszélgetni - tökéletes első vendége a műsornak. Nem ismertük korábban egymást közelebbről, de azonnal megtaláltuk a közös hangot, és biztos, hogy mindkettőnk számára emlékezetes marad a beszélgetés...főleg az Undorító kihívás”

- árulta el Bogi.

Íme, az első adás:

És a második, amelyben az Unikornis Kihívásnak is szem- és fültanúja lehetsz.

Az elkövetkezendő hetekben az énekesnő olyan hírességekkel vitatja meg az élet nagy dolgait, mint ByeAlex, Radics Gigi, Lotfi Begi, Miskovits Marci, Czutor Zoli vagy Lábas Viki.

Bogi egy egészen újfajta talk show-t hozott a hazai színtérbe.

„Sok különleges, és nagyon tehetséges barátom van, szerettem volna, hogy legyen egy felület, ahol megmutathatják az igazi önmagukat. Nem kell feszengeni, akár melegítőben is átjöhetnek. A célom az, hogy valami olyat csináljak, amiben van érték, tartalom, és közben szórakoztató is. Úgy gondolom, ez sikerült a 7kornálam-mal!”

-

Kövesd Bogi csatornáját!