Végre eljött a csábító vállak ideje

Lakatos Márk

Egy kis dobpergést kérek a szezon egyik legszexibb trendjének! Bemutatom a legdögösebb, legbájosabb, legszebb vállvillantó darabokat, hogy felkészülten várjátok a tavaszt. Remélem, minél többen fogtok hódolni ennek a trendnek, a váll ugyanis egy rendkívül szexi testrész, és ha előnyös megvilágításba helyezed, irtó vonzóvá teszi az egész megjelenésed. Adok is néhány tippet, mikre lesz érdemes lecsapni!

Indítsunk a pulóverekkel, ha már az időjárás egyelőre a morcosabbik arcát mutatja. Találtok belőlük garbót, magasabb nyakú és mélyebb kivágású verziókat is, de szerintem mindegyik csinos, csak némelyik nőiesebb, némelyik lazább, és van, ami kifejezetten sportos. Látjátok a hanyagul csak fél vállat mutató verziót? Na, ez lesz az igazán menő most tavasszal! ;)

A tavasz slágerszínei lesznek egyébként a különböző rózsaszín árnyalatok, a sárgák, a kékek, és persze a fekete is, ahogy azt az utóbbi években láthattuk, de én azért bátorítalak benneteket a vidámabb színek viselésére, elég volt már a téli komolykodásból! ;)

Igen-igen, mutathatjátok a teljes vállat is! Én speciel szeretem a különleges, buggyos ujjas megoldásokat, amiből idén egyre többet látni, ahogy terjednek az elegáns pulcsik, de az utolsó kép ötvenes éveket idéző fazonja is rendkívül csinos, főleg ilyen trükkösen, feminin tüllszoknyával és modern bokacsizmával kombinálva.

A sikkes fekete masniknak van valami végtelenül bájos, párizsias hatása, akár a gallért dekorálják, akár a vállakat. Hát hogy hagyhattam volna ki ezeket a kis csodákat?! És ha van olyan pulcsitok, amit szerettek, de kicsit már megújítanátok, a neten találtok egészen egyszerű útmutatókat, hogy DIY-olhattok meg magatoknak egy hasonló darabot! ;)

És végezetül néhány szett fekete (szürke) – fehérben, amelyek között találtok olyat, ami akár az irodában is megállná a helyét, mint az első kettő (vagy lazább helyeken akár a 3. és 4. is), de randira kész vagányságot is, mint az utsó kép Kylie Jenner outfitjével.

Most sem mondhatok mást búcsúzóul, mint hogy kísérletezzetek bátran, és ne feledjétek, a kor csak egy szám – ráadásul a vállakat megvillantani nem túlzás még érettebb nőknek sem! ;) Csóóóóóók, Drágáim!!! ;)