Ez lesz 2017 tavaszának legforróbb sminktrendje - Te ki fogod próbálni?

Léderer Fruzsina

Pasztelles, de mégis fényes. Imádni fogod!

A barack szinte mindenkinek a kedvenc pasztell színe, hiszen jól mutat a lakásban, ruhák színeként, rúzsként, hajszínben és még a szemhéjadon is matt vagy fényes árnyalatban. Ugye, milyen sokoldalú szín? Nem véletlen, hogy az idei tavasznak óriási kedvence lesz, és ezt már most biztosra tudják a szépségguruk.

Rengeteg sminkmárka dobott piacra szebbnél szebb barackos színű szemfestékeket, rúzsokat és hozzájuk illő pirosítókat. Sőt, még a bronzosítók is egyre hajlanak a barackos barna felé.

Ezt a gyönyörű színt metálos, fényes és matt verzióban is használhatod a szemeden és az ajkaidon egyaránt. A legszebb, ha világos és sötét árnyalatokat variálsz a szemhéjadon. A belső szemzugba és a mozgó szemhéjra egészen világos, a mélyítővonalba és a külső szemzugba pedig sötétebb barack kerüljön a tökéletesen kontúrozott hatás érdekében.

A fényes barackot a legjobban fekete tusvonallal tudod kiegészíteni, ettől lesz extra ütős a hatás. Ha nem narancsos-barackos, hanem inkább barnás, rózsaszínes barackos a szemhéjpúder vagy krém, akkor akár magában vagy egy kevés barna vagy szürke ceruzával is kiegészítheted.

Olvasd el ezt is!
Ezektől a frizuráktól indulnak be a legjobban a férfiak

Ugye, te is kipróbálod?