7 dolog, amit a fodrászod soha nem fog elmondani neked

Europress
Kata

Mielőtt nagy változásokat kérnél a fodrászodtól, ezeket érdemes átgondolnod!

Amikor új frizurán gondolkozol, képekkel és inspirációval felszerelkezve érkezel a fodrászhoz és hatalmas lelkesedésedet gyakran a szakember sem szeretné lelohasztani. Ezért nem mindig árulja el azokat az apróságokat, melyek buktatók lehetnek. Mi viszont összegyűjtöttük, mire érdemes figyelni!

1. A gyönyörű haj sok munkát igényel

Ha szép hajat szeretnél, akkor bizony kellő időt kell rá fordítanod. Nem lesz magától olyan, mint a képeken. Ápolni kell, aztán pedig a legtöbb esetben formázni. Ha úgy érzed, kevés erre az időd, akkor inkább olyan frizurát válassz, ami kevesebb odafigyelést igényel, így legalább a formázást nagyjából megúszhatod.

2. A celebek haja sem magától lesz csodálatos

Lehet, hogy kinézted egy híresség frizuráját, de jusson eszedbe, hogy mielőtt ő azzal kilépett a vörös szőnyegre, stylistok és fodrászok hada dolgozott rajta. Valóban meg lehet ezt csinálni a te hajadból is? És hajlandó vagy sokat költeni olyan termékekre, amiket k használtak hozzá? Jó ezt átgondolni!

3. Csak nagy szerencsével lehet olyan hajad, amivel keveset kell foglalkozni

A legtöbb ember olyan frizurára és hajtípusra vágyik, amit csak megmos, és már készen is van a tökéletes megjelenés. Nos, elég sokan vagyunk így ezzel, de csak keveseknek van ilyen szerencsére. A legtöbbünknek formázni, szárítani kell, amit bele kell kalkulálnod a napi rutinba (lásd: első pont).