Jean Paul Gaultier show Axente Vanessával

A modellügynökség

Mikor Párizsban landolt a haute couture divathét kellős közepén, mindenki elkezdett találgatni, hogy vajon melyik showra érkezik. Hamarosan kiderült, hogy ez nem más, mint Jean Paul Gaultier teátrális bemutatója lesz.

Éppen egy meghatározó korszak zárult le az utolsó ready-to-wear kollekcióval, mikor Vanessa először színpadra lépett a tervezőnél, ma már csakis a haute couture divatheteken csodálhatjuk meg couture darabjait.

Vanessa kizárólag a 2017-es tavaszi-nyári divatbemutatóra való felkérés miatt érkezett Párizsba, ahol két szettet mutatott be a kifutón. Az első look például a tervező védjegyévé vált nadrágkosztümöt jelentette élénk sminnkel társítva.

Szupermodellünk mindig jó emlékeket őriz Jean Pul Gaultierről: “Nagyon jó volt, ezek a showk mindig remek hangulatban telnek. Valami meglepetés mindig van a végén, amiről még mi sem tudjuk, hogy mi lesz az.”

Ez a meglepetés ezúttal Coco Rocha személyében érkezett, akit a fináléban egy kantáros nadrágos fiú modell tolt ki talicskában.

Nézd meg a 80-as évek által inspirált divatbemutatót teljes egészében:

Ahogyan ez lenni szokott, a showról kifele menet egyből elkapták Vanessát a street style fotósok, köztük Pier, a Models Jam fotósa, akivel baráti kapcsolatot ápol:

További gyönyörű párizsi képekért kattints a galériánkra:

Nézd meg a galériánkat - 9 kép