Őrülten szexi lehetsz ma: Ezt a Valentin-napi sminket készítsd el!

Léderer Fruzsina

Mikor is vehetnéd elő a legszexibb énedet, ha nem Valentin napon?

Minden pasi annak örül a legjobban, ha magaddal leped meg. Legyen a meglepetés egy szexi fehérneműs tánc vagy egy vacsi, amit te főztél, a lényeg, hogy tedd bele az ajándékba szívedet-lelkedet. Ha még jobban felturbóznád az estét, érkezz a randitokra egy igazán dögös sminkben, ami megmutatja a legvampabb énedet. Mutatunk néhány jól bevált trükköt!

Romantikus, mégis szexi szemek

Ehhez két színre és egy szemhéjtusra lesz szükséged, lehetőleg válassz barnás, szürkés árnyalatot, Miután alapozót tettél az arcodra, készítsd elő a szemedet szemhéjalappal, majd vidd fel a belső zugtól kezdve a világosabb színt a szemhéjad közepéig. Dolgozd el egészen magasra, nem gond, ha túlzottan felviszed, hiszen fültisztító segítségével könnyen vissza tudsz venni belőle. Ezután jöhet a sötétebb szín, amit a szemhéjad közepétől kifelé, V-alakban elnyújtva kell felvinned. A két szín találkozását ecsettel, körkörös mozdulatokkal dolgozd el.

Ha ezzel megvagy, óvatosan húz vékony szemhéjtus vonalat. Nyújtsd túl a szemhéjadon, egészen addig húzd, ameddig a sötét szemhéjpúdered vonala tart. Fesd ki spirállal a pilláidat, és már indulhat is a hódítás!

forrás: Pinterest

Csontosító trükkök

Mikor a szemekkel megvagy, indulhat a diszkrét kontúrozás. Nem kell, hogy Kardashiant varázsolj magadból, csak óvatosan, kevés anyaggal dolgozz. A szemed alatti területet és a T-vonaladat emeld ki világos porral vagy krémmel, az orrod két szélét, az arccsontod feletti területet, az állaid két szélét és a homlokod két oldalát árnyald sötétebb, barna, matt porral. Ezeket dolgozd el ecsettel, majd egy nagyon kevés pirosítót vigyél fel az arcodra.

forrás: Pinterest

Csábíts merész rúzsban!

Mivel a szemed gyönyörű, de nem füstös és nem túl hangsúlyos, az ajkaidat nyugodtan festheted élénk színűre. Ha a vöröset érzed a magadénak, viseld bátran, ha inkább rózsaszínes-lilás ajkakat szeretnél, választhatod azt is. A barnás, szürkés szemsminkhez bármelyik jól áll.

Kezdd a kontúrozást a külső sarkoktól, rajzold végig ceruzával kívülről haladva az ajak kontúrját egászen a közepéig alul és felül is. Ezután a ceruzát fektetve az ajkad közepéig satírozz, erre pedig jöhet a rúzs. Az élénkebb színeket érdemes ecsettel felvinni, hiszen úgy pontosabban tudsz dolgozni, és azt is beállíthatod, hogy mennyire legyen telített a szín.

forrás: Pinterest
Olvasd el ezt is!
A legtutibb randi előtti szépségtippek

Ugye, elkészíted?