7 zseniális tipp, hogy használd fel otthonodban a szemetet

Europress
Bartos Viki

Miért dobnál ki újrahasznosítható dolgokat? Gondolkodj kretívan és adj új esélyt a szemétnek!

Tojástartó- a nagy szortírozó

Legyen az csavar, gyöngy vagy bármilyen apró dekor tárgy. A tojástartó kis tégelyei nem hagyják összekeveredni a dolgokat!

MESE A CSODAHÁZRÓL, AVAGY EGY HARTAI SVÁB PARASZTHÁZ ÚJ ÉLETE

Vodka a cipődbe!

Hidd el, nem őrültünk meg! A kellemetlen szagokat kiválóan eltávolítja a fertőtlenítő hatású vodka. Persze legyen ideje kiszellőzni, mielőtt furcsán néznek a munkatársaid az alkoholos lépteid miatt…

Parafa lábazat

Nem csak praktikus, de látványos megoldás is, ha a szobákat körben félbevágott boros dugókkal burkolod. A látvány magáért beszél majd!

Csomagold el másnapra!

Nem sikerült befejezned a festést egy nap alatt? Semmi gond! A még használható festőhengert nem kell kimosnod és ezzel a kikevert színt veszélyeztetned és rengeteg feséket elpocsékolnod! Csavard be műanyag fóliával. Mánap onnan folytathatod a munkát, ahol abbahagytad.

NAGYON BABA! TÜNDÉRMESÉBE ILLŐ DÉL-PEST MEGYEI, ROMANTIKUS ÁLOMHÁZIKÓ

A tökéletes keverőpálca

Az evőpálcika! Elég hosszú ahhoz, hogy ne kelljen a lemoshatatlan festékkel hetekig bajlódnod a kezeden, de nem is sajnáljuk erre a célre elhasználni. Keverd fel a festéket vele, majd ha már nem használod nyugodtan kidobhatod!

Kávézaccot bele!

Tudtad, hogy a kávét a növényeid is szeretik? Persze nem annyira és nem úgy mint te… de a növények gyorsabb fejlődéséhez járul hozzá, ha néha kevés kávézaccal szórod meg őket.

Kend a falra a majonézt!

Jól látod! Azt tanácsoljuk, hogy a szendvicsed után a falra is hagyj a majonézből! Persze csak akkor, ha te is zsírkréta foltot szeretnél eltüntetni róla. Egy kevés majonézzel átitatott kendővel töröld át és láss csodát! Pár perc után könnyen letörlöd majd a nem kívánt irka-firkát!

ILYEN NINCS MÉG EGY! ÍME A VERSENY FŐDÍJAS 57 NM-ES FELÚJÍTOTT PÉCSI MATRÓZLAKÁS!