És igen! Leighton Meester megtette, amire minden Gossip Girl-rajongó évek óta várt!

Noémi

A sorozat Blair Waldorfja végre olyasmit nyilatkozott, ami biztosan jól esik a Gossip Girl-rajongóknak!

2012-ben ért véget A pletykafészek című sorozat, a rajongók viszont nem voltak boldogok, amikor egyik főszereplő sem nyilatkozott semmi jót a lezárással kapcsolatban. Blake Lively csak arról mesélt, hogy ő bizony amint lehet, maga mögött akarja hagyni Serenát, Penn Badley pedig mindenkinek az értésére adta, hogy ki nem állhatta karakterét, Dan Humprey-t.

Olvasd el ezt is!
Napi cuki: Ezen a fotón Blake Lively pont úgy néz ki, mint a kislánya

Leighton Meester azonban kivárt: a sorozat befejezése után bármikor felmerült egy interjúban A pletykafészek, Blair megformálója csak hárított, és igyekezett kibújni a válasz alól - most azonban megtört a jég.

A színésznő az utóbbi években kicsit visszavonult a reflektorfénytől: férjére, Adam Brodyra és első gyermekére koncentrált, most azonban visszatért, méghozzá egy szuperdögös címlappal: a Rouge magazint hódította meg.

forrás: Rouge magazin

"10 éve kezdtem forgatni a Gossip Girlt, amikor 20 voltam, és most 30 vagyok. Imádtam csinálni, de jelenleg is valami olyasmiben vagyok benne, amit imádok, ám ez a dolog most jobban passzol egy 30 éves nőhöz."

-

Szóval imádta!! Végre valaki, aki pozitívan nyilatkozott kedvenc sorozatunkról!

Leighton egyébként most egy új sorozatban szerepel: a Making History egy időutazó párról szól, amiben Lighton egy erős és független nőt játszik az amerikai polgárháború korából, a pasija pedig 2016-ban él...Izgalmas lesz, az biztos!