Megható! Egy férfi a veséjét adta feleségének a 20. házassági évfordulójukra

Scott Chaflan
Joy.hu

Mivel minden évfordulót csak egyszer ünnepelsz egy évben, biztos, hogy nagyon készülsz rá. A legtöbb férfinek persze utolsó pillanatban jut eszébe, ilyenkor elrohannak a boltba csokiért és virágért.

Olvasd el ezt is!
Igaz történetek: 5 nő meséli el, miért írta alá a házassági szerződést

Scott Chafian viszont nem átlagos férfi, épp ezért nem is hagyományos ajándékkal lepte meg feleségét a 20. házassági évfordulójuk alkalmából.

A felesége, Cindy policisztás vesebetegséggel küzd, mely sajnos elég népszerű az Egyesült Államokban. A ciszták hatására a vese nem tud hatékonyan működni. Cindy betegségét 20 éve diagnosztizálták, de állapota egészen mostanáig nem romlott. Scott nem tudta nézni a felesége küzdelmét, ezért jelentkezett donornak, hiszen az ő veséje tökéletesen egészséges volt.

Cindy először megpróbálta visszautasítani.

„Mi lesz, ha valami nem sikerül? Épp elég nehéz a transzplantáció úgy is, ha nem ismerjük a donort. Ezt az ajándékot pedig még nehezebb olyan embertől elfogadni, akit szeretsz.”

- nyilatkozta.

A dialízisek és további kezelések után Cindy tudta, hogy döntenie kell. Múlt héten, pont az évfordulójuk előtti napon került sor a műtétre. Scott egyből feleségére gondolt, mikor felébredt és nagyon bízott benne, hogy sikeres volt az operáció.

Szerencsére minden rendben ment, a pár pedig a kórházban ünnepelt tortával és pezsgővel. Scott elmondta, hogy bármikor újra megtenné és tudja, hogy Cindy számára is ez volt a jó döntés.

A pár videós interjúban is mesélt a különleges ajándékról, amit itt nézhetsz meg: