Hajdu Niki bőrápolási tippjei

A modellügynökség

A modellekkel szembeni egyik legfontosabb követelmény a természetesség, ezért alapvető elvárás, hogy a lányoknak smink nélkül is mindig természetes színű és egészséges bőrük legyen.

Érdemes befektetésként gondolni az egészségükkel és megjelenésükkel való törődéste, hiszen ezek is “munkaeszközként” szolgálnak a karrierjük során. Persze senki sem lehet tökéletes, ezért belülről és kivülről is tenni kell érte, például dietetikussal és kozmetikussal, extrém esetekben bőrgyógyásszal konzultálni.

Azonban ahogy például a kifutós járás gyakorlásánál, a bőrápolásnál is nagyon fontos az otthoni szorgalom. Hajdu Niki számos címlapot begyűjtött már különböző országokban, sőt az Oriflame kampányarca is volt, így nem csoda, hogy mindig a legújabb és leghatékonyabb szépségfegyvereket vadássza le a profi sminkesektől.

A tökéletes termékeket egy amerikai márka személyében találta meg, amelyet két kutató hozott létre, főleg növényi eredetű AHA és glikol savval operálva.

“Mint modell, elvárják tőlem a gyönyörű bőrt és nekem az utóbbi időben ezért sokat kellett küzdenem. Kiderült, hogy a laktózra, a tojásra és az élesztőre is érzkékeny vagyok. Természetesen azóta próbálom hanyagolni ezeket az ételeket amennyire csak tudom és ez is sokat segít a javulásban. Szépen lassan el is múltak a gyulladások az arcomról, viszont a nyomai ott maradtak."

"Az egyik munkán ajánlották a NeoStrata termékeket, amit azonnal ki is próbáltam. Már 1 hónapja használom és a bőrhibáim halványultak/javultak. Az öregedésgátló arctisztító habos állaga hatékonyan megtisztítja az arcom. A NeoStrata fényvédőt tartalmazó nappali arckréme pedig védő réteget képez, mégsem nehéz a viselete. A gyulladásgátló Spot Treatment pedig a kellemetlen pöttyök ellen nagyszerű!”

A termékeket a NeoStrata hivatalos webshopjából, vagy hazai webshopokon keresztül tudod beszerezni.

Téged mi érdekelne legjobban a modellek bőrápolási rutinjával kapcsolatosan?