Ez lenne a hosszú párkapcsolat titka? Egy az új randiapp segít megtalálni az embert, akivel ugyanazokat a dolgokat utáljátok

Europress
V. Zsófi

Amikor párt keresünk általános tanács, hogy legyünk pozitívak, pedig a negatív gondolatok, az utálat is segíthet párt találni. Legalábbis ezt vallja egy új randi-applikáció kitalálója, Brendan Alper.

Olvasd el ezt is!
Jön a horoszkópos randiapp

A Hater névre keresztelt alkalmazás a közösen utált dolgok alapján hozza össze a párokat. Több mint 2000 témát érint Trumptól kezdve a túrázáson át a marihuánán keresztül Taylor Swiftig bármit feldobhat, amit jobbra, balra, le és felhúzással értékelhetünk. A lehetséges válaszok között szerepel: a kedvelem, nem kedvelem, szeretem, utálom és a semleges. De azt is meg lehet nézni a válaszadás előtt, hogy a legtöbben mit jelöltek meg.

Olvasd el ezt is!
Ezzel a trükkel több üzenetet fogsz kapni Tinderen

Az ötlet eredetileg viccnek indult, de Alper állítása szerint, minél többet gondolkozott rajta, annál több értelme lett. El is hisszük, csodás érzés csak annyit felfedezni egy barátról, hogy ő is gyűlöli mondjuk a mazsolát! Az a meglepő, hogy nem találtak ki már korábban hasonló applikációt!
Iphone-ra február 8-tól letölthető ITT.

Te kipróbálod?