Te tudnál itt élni? Tematikus otthonok a stílusok szerelmeseinek!

Europress
Szita Mónika

Unod már, hogy a csapból is a skandináv vagy minimalista stílus folyik? Szeretnéd valami újjal megfűszerezni otthonod? Hoztunk most hat igazán egyedi lakásbelsőt, melyek mindegyikét egy különös kor, stílus vagy hangulat inspirálta. Ki elég merész ahhoz, hogy leutánozza valamelyiket?

Hello Kitty a házban

Ebben a mesés otthonban megelevenedik a közkedvelt japán mesesorozat színekben, formákban és dekorációban egyaránt. Egy lelkében örök gyerek hölgy számára igazi telitalálat is lehet.

ILYEN NINCS MÉG EGY! ÍME A VERSENY FŐDÍJAS 57 NM-ES FELÚJÍTOTT PÉCSI MATRÓZLAKÁS!

Viktória-korabeli lakásbelső

Valódi királyi belső egy csepp modernitással megfűszerezve - ebben áll ennek az egy hálószobás, tágas lakásnak a varázsa.

NEW YORK HELYETT - ITT ÉLNE CARRIE BRADSHAW, HA VIDÉKRE KÖLTÖZNE

Vissza az időben

Egy újabb példa a régmúlt idők hangulatának megidézésére, de egy fokkal „szigorúbb” kivitelben. Ebben a lakásban ugyanis a modern stílusjegyek már nem kaptak helyet.

Hamisítatlan kávézóhangulat

Igazi kávéfüggők figyelmébe ajánljuk ezt a tökéletes utánzatot. Nem csupán a konyha, de az egész érkező is kiválóan hozza a szerepét, így lesz ebből a lakásból egy stílusos kávéház.

AZ EGÉSZSÉGESEBB ÉS BOLDOGABB OTTHON 5 TITKA

Tapéta-hóbort

Ha fel akarod dobni a lakásod, választhatod az egyszerűbb utat is: minden falra ragassz más-más színű és mintázatú tapétát.

AZ OLASZ NŐK LEGJOBB LAKÁSDEKORÁCIÓS TIPPJEI!

Cukorhegy

Személyes kedvencünk ez a bájos, négyfős családi fészek a maga édes és vidám cukorka boltos hangulatával.

5 LAKBERENDEZÉSI TRÜKK A JOBB SZEXUÁLIS ÉLETÉRT

Houzz.com