Ő egy igazi Szupernő! Tudd meg, hogy marad ilyen bomba formában Tücsi

Menyes Barbi

Sajnos csak a filmekben nem gyúr Szupernő ahhoz, hogy álomalakja legyen, a valóságban igenis edzeni kell a formás testért. Tücsi nemrég elárulta és meg is mutatta, neki mi a titka!

Aryee Claudia, ismertebb nevén Tücsi életében a mozgás iránti szeretet már egészen fiatalon elkezdődött, hiszen mindig is sportolt. A mozgás fontos számára, ettől érzi magát igazán jól a bőrében.

"Imádok új sportokat kipróbálni, versenyezni, jöhet bármi, ami megmozgat és endorfint szabadít fel. Alapvetően olyan típusú ember vagyok, aki sosem elégedett teljesen, mindig szeretnék jobban csinálni valamit.

Vannak persze kedvenc mozgásformáim, de mindig izgalmas újakkal próbára tenni magam. Éppen ezért a Sportkártyát nekem találták ki, nem kell elköteleznem magam egy sportág vagy terem mellett, hiszen a mozgás szabadságát adja országszerte közel 400 helyszínen, így ha sokat utazom, akkor sem kell lemondanom az edzésről.

Mozgás után fontos a megfelelő regenerálódás, ezért rendszeresen használom a wellness részlegeket is a kártyával, egy kis gőz és szauna, és máris energikusabbnak érzem magam.”

Olvasd el ezt is!
Elferdített valóság: 10 fitneszblogger, aki nem fél megmutatni az igazi testét

Tücsitől érdemes tanulni, hiszen számára mindegy, tél van vagy nyár, ő mindig mozog valamit! Ez bizony a jó hozzáállás, és nagyon fontos a mindennapokban is, még akkor is, ha sokszor úgy érzed, lehetetlen megoldani a sportot.

Persze mindenkinek lehetnek olyan időszakok az életében, amikor kicsit háttérbe szorul a mozgás, de ne feledd: a kiegyensúlyozott, egészséges testhez nem csak a megfelelő étkezés, de a rendszeres sport is nagyon fontos!