Trendszemle: Kapd magadra a hét napjait!

popsugar.com
Ujvári Viki

Talán pulcsik nélkül is fejben tartanánk, de miért is ne alapon, akár ez is jöhet!

Sokan nem csak gyerekként, hanem a mai napig megpróbálnak biztosra menni, és már előző este kikészítik a másnapi lehetséges outfitet. A reggeli időspórolós játékban akár segítség is lehet egy ilyen hét napjait bemutató pulcsigyűjtemény. Ugyanis most éppen ez hódít a bloggerek és a hírességek körében.

Olvasd el ezt is!
Így viselj logót 2017-ben

Hétfőtől-vasárnapig többek közt piros, rózsaszín és sárga színű pulcsik közül válogathatsz. Alberta Ferretti pre-fall 2017-es limitált, "Rainbow Week" fantázianév alatt futó kapszulakollekciójának darabjait kivételes módon már rögtön a bemutató után meg lehetett vásárolni. Az elmúlt pár hét pedig elég is volt ahhoz, hogy a trendkövetők máris ezekben a vidám, kötött pulcsikban pózoljanak világszerte.

Íme a választék, hétfőtől-péntekig:

Nézd meg a galériánkat - 9 kép

Elnyerte a tetszésedet ez a napokkal ékesített pulcsi? 495 dollárért (~144 ezer Ft) már megvásárolhatod valamelyik, nagyobb brandekre szakosodott online áruházban.
Mi viszont még várnánk ezzel a borsos költekezéssel, mert minden valószínűséggel elérhetőbb árcímkével is megálmodják majd ezt a darabot.

Olvasd el ezt is!
Bolondítsd meg vakációs mintákkal a megjelenésedet!

Neked tetszenek ezek a vidám pulcsik?