8 ruhadarab, ami egy életre szól

ShutterStock
Zubor Rozi - IgenAnya

Nem kell mindig, mindenből a legdrágábbat venni. De ebből az öt darabból megéri, mert nagyon-nagyon hosszú távú befektetésnek számítanak.

Vannak trendek, melyek az egyik évben jönnek, a másikban mennek is. Az ezeket képviselő darabokra nem érdemes túl sokat költeni, mivel egy szezonnál többet nagy valószínűséggel nem fogod hordani. Ám vannak olyan alapdarabok, amelyeket hosszú évekig viselhetünk, ezáltal érdemes egy jobb minőségű, drágább darabot megvenni, amit akár egy évnél tovább is tudsz hordani. Összegyűjtöttük, melyek ezek!

1. Bőrdzseki

Télen-nyáron, hidegben és melegben, elnyűhetetlen darab. Maxiruhához, farmerhez, csinos és sportos ruhához, tényleg mindenhez tökéletesen passzol. Ráadásul ugyanolyan divatos lesz 10 év múlva, mint amilyen 10 éve is volt. Egyre figyelj: érdemes igazi bőrt választani, az igazán hosszú életű.

TANTRA NŐI KABÁT
41.600 FT HELYETT 8.390 FT

2. Klasszikus "kis fekete"

Ami tökéletes randira, üzleti tárgyalásra, iskolai eseményekre, hangversenyre, de farmerdzsekivel és lapos szandállal még akár egy kellemesebb tavaszi, vagy nyári napon is tökéletes választás lehet a munkahelyedre is.

MANGO SERENA NŐI RUHA
10.990 FT HELYETT 4.990 FT

3. A tökéletes farmer

Nehéz megtalálni a tökéletes farmert... aztán végre sikerül, és pár hónap alatt annyira rongyosra hordjuk, hogy már egy év múlva dobhatjuk is ki. De nem akkor, ha egy igazán jó minőségű, igazi farmer nadrágot vásárolunk. Még ha több számjegyből is áll, mint tervezted, érdemes beruházni egy drágább darabra, hidd el, megéri!

PEPE JEANS RUBY NŐI FARMERNADRÁG
23.990 FT HELYETT 5.490 FT

A CIKK FOLYTATÁSÁÉRT KATTINTS IDE!