10 kihagyhatatlan beauty tipp lusta lányoknak

Léderer Fruzsina

Ha te is azok közé a lányok közé tartozol, akik bármit megtesznek, hogy gyorsan elkészüljenek a szépítkezéssel, jól figyelj!

A nők imádnak jól kinézni, és ennél már csak egy jobb dolog létezik szépség fronton: gyorsan jól kinézni. Minek is készülődnél órákig a tükör előtt, ha pikk-pakk csúcsformába kerülhetsz? Eláruljuk a kedvenc gyors trükkjeinket!

1. Szép szemöldök másodpercek alatt

Ahelyett, hogy a ceruzával bajlódnál, szerezz be egy szemöldökspirált. Húzd végig a szemöldöködön a színben passzoló spirált, és már kész is van a hangsúlyos, szép szemöldök.

2. Krémet a szemhéjra

A por állagú szemfestékek képesek egy pillanat alatt széthullani a szemed alatt, és akkor jöhet a szenvedés, hogy korrektorral és fülpiszkálóval eltávolítsd, majd kezdheted elölről az egészet. Inkább spórold meg ezt az időt, és fesd ki szemhéjkrémmel a szemedet.

3. A teljes kontúr helyett

Ahelyett, hogy a macerás kontúrozási műveletet végigcsinálnád, válaszd a fordított kontúrt. Egész egyszerűen csak tegyél highlightert az arccsontodra és az orrod közepére, vigyél fel pirosítot, és kész is vagy. A kiemelendő részeket szépen kiemelted, és még a barna kontúr színnel és annak eldolgozásával sem kellett fogalkoznod.

4. Mehet a szemre is a highlighter

Arra sincs időd, hogy előkeresd a különböző termékeket? Akkor csak kapd elő a highlightert és az arccsontod feletti része mellett a szemed belső zugába és a mozgó szemhéj közepére is vigyél fel egy keveset. Kész is a nyitott tekintet!

5. Készítsd fel este a bőrödet!

Minél szebb a bőröd reggelre, annál kevesebbet kell vele foglalkoznod. Éjszakára tegyél fel egy éjjeli maszkot, és ébredj kisimult arccal!

6. Szerezz be egy CC-krémet!

Váltsd ki az alapozót és a korrektort CC-krémmel. Természetesen a nagyon necces pontokra muszáj lesz gyorsan korrektort tenned az ujjbegyeiddel, de ha nem küzdesz pattanásokkal, akkor helyettesítheted a két terméket a bőrt egységesítő CC-krémmel.

7. Mindig legyen nálad micellás víz vagy arctisztító kendő

Ezek segítségével pillanatok alatt kijavíthatod, ha túlszalad a szemhéjtusod, rúzsod vagy rossz helyre került a pirosító.

8. Beauty blendert előkészíteni

Ha beszerzel egy jó beauty blender szivacsot, villámgyorsan fel tudod tenni az alapozót, de a pirosítót vagy a highlightert is ügyesen eldolgozhatod vele.

9. Kell egy jumbo ceruza

Rengeteg fajta vastag jumbo ceruza közül válogathatsz. Ezek segítségével egyszerre letudhatod a szemceruzázást és a szemhéjpúderezést. Csak satírozd el, és kész is a szemfestés.

Olvasd el ezt is!
Bőrápolási szokások, amiket a 30-as éveidtől suvassz bele az idődbe

10. Nincs időd vagy kedved hajat mosni?

Szórd le a hajadat hintőporral és egy kevés kukorica keményítővel. Masszírozd a fejbőrödbe, majd fogd össze a hajad laza kontyba. Ez bármelyik lusta vagy rohanós lány kinézetét megmenti.

Melyik trükköt próbálod ki?