6 szabály, amit minden barna hajú lánynak be kell tartania!

Europress
Kata

Mert ez a hajszín is lehet még szebb és még sugárzóbb!

Amikor a hajápolásról, illetve a haj szépségének tuningolásáról beszélünk, a barna szín nem gyakran kerül elő. Pedig a barna haj ápolásának is vannak fortélyai, ahogy olyan trükköket is tudunk, melyekkel még szebbé teheted sörényedet. Ezek közül hoztuk most a legfontosabbakat.

1. Okosan a sminkkel

A barna hajhoz sem lehet akárhogyan sminkelni. Fontos például, hogy az ajkaidon inkább nude pink árnyalatokat, pirosat vagy málnás színeket használj és ne feledd, hogy ha nem használsz pirosítót, előfordulhat, hogy túl sápadtan festesz, így válassz egy rózsaszínes árnyalatot a mindennapi repertoárba.

2. Gyönyörű bőr

A barna haj nagyon jó kontrasztban van a bőrszínnel, ezért ki is emeli az arcodat. Sajnos akkor is, ha éppen nincsen túl jó formában. Ezért, ha már az arcodra helyeződik a hangsúly, akkor tegyél fel mindig egy kis színezett arcápolót, BB- vagy CC-krémeket és finoman egy kevés bronzosítót. Utóbbival nagyon kellemes meleg tónust érhetsz el.

3. Védd a hajszínt

A barna szín is ugyanannyi védelmet és ápolást igényel, mint a többi. Csak úgy tartja meg fényét és puhaságát, ha a megfelelő termékekkel kényezteted. Szerezz be színvédő balzsamot, illetve olyan sampont is, ami ennek a színnek kedvez. Nem fogod megbánni!