2017 éves szerelmi horoszkóp: Bika

joy

2017-ben inkább nyugisan állsz a dolgokhoz. És ezzel a hihetetlen higgadtsággal sikerül is mindent elérni, amit csak szeretnél!

SZEMÉLYES VONZERŐ
A Neptun hatása alatt 2017-ben annak a szelíd nőnek érzed magad, aki a szíved mélyén és Vénusz által uralt csillagjegyeddel vagy is. Csak gyakran túl büszke vagy ahhoz, hogy ezt ki is mutasd. Ebben az évben viszont nem, és ez jól is van így: felébreszted a férfiak védelmezési ösztönét, és ők törik magukat, hogy minden terhet levehessenek a válladról: cipelik a bevásárlótáskád és megjavítják a nyomtatót…

SZERELEM ÉS FLÖRT
Szingliként: Júniusig részed lesz pár izgi flörtben, ám utána a szerelem bolygója, a Vénusz belép a Bika csillagjegybe. Most a kifinomult hódítás a specialitásod: tovább elhúzod, nem akarsz rögtön célba érni. Szeptembertől minden egyes pillanatot élvezhetsz azzal az egy férfival, aki veled marad. Üdv a saját hollywoodi románcodban!
Párban: A mottód 2017-re: éljen soká a kényelem! Összebújni a kanapén, sokat szexelni, finomakat enni – ez tesz boldoggá. Kisállat, nagyobb lakás vagy talán baba? Már rögtön januárban több jel mutat a továbblépésre. Tavasszal már egyáltalán nem találod rémisztőnek a bejáratott kapcsolat kifejezést. Kedveseddel remek csapatot alkottok. Nyáron a kapcsolatotok extra lendületet kap, új csábítási módokat próbáltok ki. Ez nagy adag boldogsághormont szabadít fel bennetek, és gyorsan el is veszi az élét a novemberi veszekedéseiteknek. Az érintéssel elsimíthatjátok a hullámokat és a december már újra a kanapén összebújva talál titeket.

SZEX ÉS CSÁBÍTÁS
Márciusig a szerelem a gyomrodon át talál meg: csipegesd a desszertet kedvesed testéről! Tavasszal a Mars elképesztő csúcspontokkal ajándékoz meg. Júniustól játékosabb idő kezdődik a Vénusz jóvoltából.

BULI ÉS BARÁTOK
Inkább borozgatós esték otthon, mint kimerítő programok: 2017-ben fontosabb számodra egy jó beszélgetés, mint az őrült új élmények. Mottód: kevés ember – azokra viszont száz százalékban lehessen támaszkodni.

PÉNZÜGYEK
Februárban a számlák lenulláznak, de áprilisban és májusban behozod a veszteséget. Júniusban csinálsz pár jó vásárt. Jutalom, kiegészítő jövedelem, pénz, ami szó szerint az utcán hever: augusztusban és szeptemberben a Merkúrral mindez, sőt, még sokkal több is megvalósulhat.