2017 éves szerelmi horoszkóp: Kos

joy

2017 ellenállhatatlanná tesz: magabiztos vagy, sokat flörtölsz, sőt, még álmaid hercegével is találkozol!

SZEMÉLYES VONZERŐ
Igazán erős nő vagy, akiből csak úgy sugárzik az öntudat – ami nagyon szexi, különösen a macsók számára. Októberig nyíltan kimutatod, ha tetszik valaki, mint ahogy azt is, mit vársz egy pasitól. Ez a nyuszikat elriasztja. De te nem is ilyen srácra vágysz! Olyan férfira van szükséged, akivel egy „súlycsoportba” tartoztok. Októbertől lágyabb és elmélkedőbb leszel: a csendes víz mély és izgalmas a felszín alatt.

SZERELEM ÉS FLÖRT
Szingliként: A Vénusz már februártól (június elejéig) zöld utat ad a flörtöléshez. A szinglik hamar ágyba bújnak imádottjukkal, és kitombolják magukat. Az Uránusz felpiszkálja a kalandvágyad: szórakozni akarsz, a komoly kapcsolatra vágyók kíméljenek. Novemberben mindez teljesen megváltozhat, ekkor tűnik fel a színen a nagy Ő. Még egy spontán esküvő sem lenne elhibázott lépés, mert a pasi veled marad, és hosszú távon is tökéletesen illik hozzád.
Párban: Már jól ismeritek egymást (hála a Szaturnusznak), mégis minden csodásan izgalmas és új (az Uránusznak köszönhetően). Februárban, márciusban és májusban csupa élvezet vár rád. De októberig légy óvatos: a Jupiter elbizakodottsághoz vezet és van esély egy félrelépésre is. Szerencsére a Szaturnusz időben figyelmeztet, hogy mit kockáztatnál. Inkább tedd rendbe a kapcsolatodat – mit szólnál például egy romantikus hétvégéhez?

SZEX ÉS CSÁBÍTÁS
Fékevesztett szex, ami kielégít és fellelkesít – ezt ígéri a Vénusz februártól júniusig. Hosszú előjáték? Kösz, nem! Júliusban, szeptemberben és decemberben új szexpraktikákat próbálsz ki, amelyek kissé merészek. Rosszlány vagy nővérke? A szerepjátékok elbűvölnek.

BULI ÉS BARÁTOK
Te állsz a középpontban és élvezed a figyelmet. 2017 szuper év lesz, az Uránusz támogatását élvezed majd, sok új emberrel ismerkedsz meg, a legjobb barátnőiddel pedig sokat mászkáltok és szórakoztok együtt. Októbertől viszont gyakran váltják fel nyugodt esték a bulizós éjszakákat.

PÉNZÜGYEK
Októberig adakozó kedvedben vagy. Pedig nem kell mindenkit meghívnod egy körre, akkor is szeretni fognak. Januárban, februárban és augusztustól októberig inkább kerüld a spontán vásárlásokat. Márciustól májusig a Vénusz segít neked a pénzügyekben. Novemberben-decemberben szép bevételre van kilátásod.