Azta! Kendall Jenner még az utcán is esküvői ruhát visel

pinterest.com
Ujvári Viki

A Kardashian-Jenner klán tényleg nem szórakozik, ha öltözködésről van szó!

Kislányok (és talán nők) ezrei rajongtak Blair Waldorf esküvői ruhájáért, azért a letisztult kék Elie Saab kreációért, amiben Chuck Bass-nek mondta ki a boldogító igen. Nem is csoda, hiszen a libanoni divattervező kollekciói közül nehéz lenne kiemelni egy-egy darabot, mert mindegyik kicsit olyan, mint egy valóra vált "hercegnős" álom.

Hollywoodra 'oly jellemző módon, míg mások hosszú éveken át gyűjtenek arra, hogy egy szép napon valami meseszép kreációban álljanak az oltár elé, addig Kendall Jenner szinte bárhol és bármikor feltűnhet egy ilyen szépségben, a kifutókon és a vörös szőnyegen kívül is. Jó-jó az alkalom talán megadja az okot arra, hogy egy ilyen gyönyörű 2016-os tavaszi/nyári kollekciós hímzett estélyiben vonulgasson. Pár perc erejéig ugyanis, ő is feltűnik majd a 2018-ban mozikba kerülő Ocean's Eight című filmben és a fotó készültekor éppen a forgatásra tartott. Ettől függetlenül meg kell hagyni, hogy ő még a vászonra is stílszerűen érkezik majd, ahogy azt tőle már megszokhattuk!

forrás: popsugar.com

Persze Kim se akart kimaradni a mókából, így elkísérte kishúgát. Kanye West neje se aprózta el, ami azt illeti, ő Givenchy-t választott!

forrás: popsugar.com
Olvasd el ezt is!
Szex és New York vs. Gossip Girl: 10 érv, ami miatt csak az egyik lehet minden idők legdivatosabb sorozata

Szerinted is meseszép ez az Elie Saab darab?