Csekkold Miranda Kerr farmerkollekcióját!

Ujvári Viki

A színész- vagy énekesnők után egyre több modell áll be kollaborálok táborába!

Egy-egy ilyen együttműködés szinte garancia a sikerre. A márkáknak pedig csak jót tehet minden szempontból, ha egy ismert ember a nevét, arcát és persze valamilyen szinten személyes hangját és kreativitását adja a kollekciókhoz. Azt pedig a legjobb ha még a súlyos "tiszteletdíjon" túl, azonosulni is tud az adott branddel.

Miranda Kerr farmer-imádata jól ismert, pontosan ezért döntött úgy, hogy egy kapszula kollekció erejéig beszáll a farmerbizniszbe és összeáll a Mother Denimmel. És ha még ezzel jótékonykodhat is? Csak hab a tortán!

forrás: fashionisers.com

A 12 darabból álló gyűjteményt a '70-es és a '90-es fazonjai inspirálták és mindegyik darab hűen tükrözi az ausztrál szépség stílusát

forrás: fashionisers.com

A befolyt összegből pedig a Sydney-ben található The Royal Hospital for Women Foundation-t támogatják, ami a hátrányos helyzetben élők nők és gyermekek megsegítésére jött létre.

A cél tehát nemes és a márka keresve se találhatott volna jobb partnert a kampányukhoz, mint egy édesanyát. Hiszen lehet te is emlékszel rá, hogy Mirandanak már van egy 6 éves kisfia Flynn, akinek az apukája nem más, mint a híres színész Orlando Bloom.

forrás: fashiongonerogue.com

A teljes kollekciót ITT találod, ha esetleg vásárlásra és persze jótékonykodásra adnád a fejedet :)