5 varázslatos hely, ahol eltöltheted álmaid nászútját 2017-ben

Menyes Barbi

Az esküvő is szuper dolog, de a nászút az, amiért tényleg megéri csinálni. A leendő férjeddel mindketten rajongtok az utazásért, és már most tudjátok, hogy bizony egy csodás helyen szeretnétek tölteni a mézesheteket? A következő 5 úticéllal biztosan nem fogtok mellélőni!

Costa Rica

Nem Mexikó, nem Hawaii, hanem Costa Rica: ha érintetlen óceánpartokra, eldugott kis zugokra, és varázslatos élővilágra vágytok, akkor Costa Rica legyen a cél. A karibi oldal településein a bulizás és a nyüzsgés garantált, a Csendes-óceánnál pedig olyan tengerpartokat láthattok, mint sehol máshol. Costa Ricán élnek a világ talán legboldogabb emberei, ami nem véletlen: az élővilág varázslatos. Ha a nászúton a pihenés mellett egy kicsit túráznátok és felfedeznétek a dzsungeleket, akkor ez a tökéletes választás!

Lembongan, Bali

Balira csak eljutni sok idő, ott azonban az európainál jóval kevesebb pénzből élvezhetitek az életet. Ám ha nyüzsgés helyett egy igazi, szuperromantikus helyre vágytok, utazzatok egy Bali-környéki szigetre! Lembongant egy óra alatt bejárjátok robogóval, este mezítláb mehettek vacsorázni, tömeg biztosan nem lesz, de a fehér homokos tengerpartok és az idilli éttermek között biztosan megtaláljátok a számításaitokat. A hely igazi búvárparadicsom, így együtt fel is fedezhetitek a káprázatos víz alatti élővilágot!

Olvasd el ezt is!
Nézd meg a Pitch Perfect álompárjának csodaszép nászutas fotóit!

Galápagos-szigetek

Ha kedveseddel odavagytok az izgalmakért, a kifejezetten különleges élővilágért, és felfedeznétek a világ egyik elképesztő helyét, akkor irány a Csendes-óceán királynője, a 13 szigetből álló, Ecuadorhoz tartozó Galápagos-szigetek! Leguánok a parton, óriásteknősök az óceánban, flamingók, oroszlánfókák és végtelen mangrove-erdők: ez a hely olyan lesz, mintha egy természetfilmbe csöppentek volna!

Amalfi-part

Olaszországban számtalan mesés hely van, ahol eltölthetitek az álomnászutat, ezek közül is az Amalfi-part az egyik legcsodásabb. A nagy kirándulásokat itt sem érdemes kihagyni: az Istenek Ösvénye annak a túraútvonalnak a neve, ami a hely oldalában fut, és amin átsétálva megcsodálhatjátok az elképesztően szép partvidéket. Az Unesco Világörökség részét képező környéken a strandok mellett érdemes bejárnotok a legnépszerűbb városkákat: Positanót, Amafit, Ravellót és Praianót.

Olvasd el ezt is!
Így változnak az esküvőiruhák 2017-ben

Sabi Sabi, Kruger

Ha Afrika az úticélotok, a kontinens déli részén egy igazi luxusnyaralást tölthettek el a multimilliomos Richard Brenson „játszóterén”, Ulusabában. A híresség hihetetlenül Pazar szállodát építtetett a sziklák tetejére, ahonnan egészen káprázatos kilátás nyílik a környékre. A szomszédban található a Kruger Nemzeti Park, a legnagyobb Dél-afrikai természetvédelmi terület, ahová, ha ki tudtok szakadni a luxusból, mindenképp megéri ellátogatni!

forrás: http://www.sabisandsgamereserve.org/lodge/leopard-hills-private-game-reserve