Egyszerű és nagyszerű őrület: A doboz táska

https://meappropriatestyle.com/
Ujvári Viki

Amikor táskákról van szó, egy nőnek szinte bármi jöhet!

Az anyag, a méret, a forma nem is számít, és miért is számítana, amikor manapság szinte már a legvadabb fantáziánkat is képesek táskákba önteni?!
Az idei tavaszi felhozatal is bővelkedik majd merészebb darabokban, mi most első körben mégis egy hagyományos, már-már megszokott formát ragadtunk ki. Méghozzá a doboz alakúakat!

Olvasd el ezt is!
Ezt imádni fogod: Hódítanak a szőrmés táskák!

Jó-jó tudjuk nem egy új keletű trend ez, mégis van valami különleges bennük, egy olyan világban főleg, ahol a praktikum az elsődleges cél, hogy egy női táskában a sminkcuccoktól kezdve a napi bevásárláson át minden elférjen.

Néha jó kicsit más vonalon elindulni, és letisztult, szigorúan vett formákban gondolkodni. Ezek a dobozok pont ezt az irányt célozták meg, és persze itt is lehet majd egy kisebb bőröndnyi nagyságú darabok közt válogatni, de a mini változatok valamiért sokkal jobban visszaadják, azt a letisztult képet, amiért érdemes egy ilyen táskát választani.

Hermés / Chanel / Dolce&Gabbana / Marni

Ne mindig a "telepakolhatóság" legyen az elsődleges szempont, hiszen ott vannak a hétvégék is, amikor átlépve a hétköznapi kötelezettségen végre mindannyian kicsit kiszabadulhatunk a fáradt gőzből, és átadhatjuk magunkat a pihenésnek. Színházba, buliba, vagy akár egy sima moziba is nagyon jó választás lehet, egy ilyen kis kocka darab.

Olvasd el ezt is!
A vödör táskák az idei téli szezon kedvencei

Neked tetszenek az ilyen formájú darabok?