Az egykori Twilight csillaga táskakollekciót tervezett, újrahasznosítható dolgokból!

Báló Fruzsina Kinga, gyakornok jelölt

Nikki Reed (28) színésznőt a legtöbben Rosalie Hale-ként ismerhettük meg, hiszen ő keltette életre a szőke vámpírlányt a Twilight Saga filmsorozatban. A gyönyörű színésznő évek óta vegán életmódot folytat, és saját maga készíti el a kozmetikumait, legyen szó arcápolásról, hajápolásról vagy testápolásról.

Báló Fruzsina Kinga ezt a cikket a JOY gyakornok program pályázati kiírásra küldte.


Itt olvashatjátok:

Fontosnak tartja, hogy felszólaljon az állatok érdekében, gyerekkora óta fogadja be azokat az állatokat, akiknek segítségre van szüksége, legyen szó kutyáról, macskáról vagy mosómedvéről. Rehabilitálja őket, majd gondoskodó családhoz adja őket tovább.

Az állati jogok mellett, fontosnak tartja azt is, hogy megóvjuk környezetünket. Tervezett már póráz és nyakörvkollekciót, ékszereket, ruhákat, legutóbb pedig Morgan Bogle-val fogott össze, és együtt megalkották a Nikki Reed X Freedom Of Animals névre keresztelt kollekciót, melyben olyan luxustáskák szerepelnek, amik újrahasznosított műanyagpalackokból és újrahasznosított vászonból készültek.

A kollekció első darabjai, 2015 őszén debütáltak, és rövid időn belül nagy sikert arattak. Nikki és Morgan ezen felbuzdulva alkották meg a második kollekciót, ami idén tavasszal debütált a közönség előtt. A páros legutóbb október elején ült össze, hogy tárgyaljanak, valószínűleg újabb kollekció van születőben, úgy látszik, hogy az újrahasznosított dolgokból készült divatra van kereslet, hála az égnek.

Nektek hogy tetszett?