Fémes-fényes cipőkben ragyoghatunk tavasszal is

Ujvári Viki

Minden nő szereti a csillogó, fényes dolgokat, valakinek ez az ékszerek iránti imádatában merül ki, mások viszont inkább a cipőkért rajonganak.

Azt már te is tudod, hogy a legegyszerűbb és leghétköznapibb összeállításokat, leginkább feltűnő darabokkal dobhatod fel igazán, így most újabb tippet adunk a tavasz trendjeiből válogatva!

Olvasd el ezt is!
10 cipőtrend, ami hódítani fog 2017-ben

Szépen bővül a fényes cipő paletta és a sikereknek hála, a tervezők is egyre bátrabban bővítik ki a választékot szezonról szezonra, kicsit meghökkentőbb darabokkal. A bevált receptet követve, a sláger-faktor garantált!

Mulberry / Toga / Marques' Almeida
Saint Laurent / Dolce&Gabbana / Prabal Gurung

A világító talpú sportcipőkre minden bizonnyal te is emlékszel, bár a fast fashion láncok már nem vették át ezt a vonalat, így sajnos csak pár elszánt divatkövető lábán villogtak ezek a gyerekkorunkat idéző darabok. Most viszont itt a folytatás: a visszafogottságot hírből sem ismerő Dolce&Gabbana végre felkavarta egy kicsit az állóvizet, és a futurisztikus vonalat kicsit jobban meglovagolva, átlépett a fémes anyagok uralmán és a LED-es magassarkúkig meg sem állt. Szinte biztos, hogy hatalmas trend kerekedik majd ebből idén tavasszal, és mi csak remélni tudjuk, hogy elérhetőbb árkategóriában is lesz majd miből válogatni.

Olvasd el ezt is!
Van pár érvünk arra, miért is szuper egy piros csizma!

Mi szeretjük ezt a fajta csillogást, és te?