Egy anyuka meghökkentően őszinte posztja arról, miért nem jó ötlet kisgyerekkel utazóknak ajándékokkal kiengesztelni a többi utast a repülőn

Europress
Eörsi Sarolta

Te adnál az utastársaidnak édességeket és füldugót, amikor kisgyerekkel utazol? Szavazz!

„Helló, idegen! A nevem Madeline. Decemberben leszek 1 éves és most repülök először. Megpróbálok a lehető legfegyelmezettebben viselkedni, de előre is elnézést kérek, ha elveszíteném a hidegvérem, megijednék valamitől vagy megfájdulna a fülem. A szüleim készítettek egy kis csomagot, benne finomságokkal. Egy pár füldugó is tartozik hozzá arra az esetre, ha életem első nyilvános szerenádját nem találnád olyan élvezetesnek, mint anyukám és apukám. Remélem, szuper lesz az utad!”

Egyre többen találkoznak hasonló figyelmességekkel a repülőn; a szülők, akik úgy döntöttek, hogy ifjú koruk ellenére a gyerekükkel repülnek, ilyen módon próbálják kiengesztelni az utastársaikat arra az esetre, ha a baba nem bírná kellőképpen a strapát.

Olvasd el ezt is!
Egy örökbefogadó anyuka nyílt levele a hölgynek, aki beszólt neki, hogy elkényezteti a gyerekét: „Ha tudnád, amit én tudok”

Ezek az édességcsomagok és a hozzá járó kísérőlevélkék vírusszerűen terjednek a közösségi oldalakon – mindenki elolvad tőlük, mint a jóízűen szopogatott csokoládébonbon. Ám Cassie Murdoch, aki maga is anya, jó alaposan megmondja a véleményét a témában:

Könnyű édességet elfogadni egy babától, de a szülőknek semmi okuk sincs arra, hogy ezzel megvásárolják a többi utas együttműködését arra az esetre, ha a gyerek ordítani kezdene

- írja Cassie.

Első ránézésre szép gesztus, de ikres anyukaként minden alkalommal, amikor meglátok egy ilyen csomagocskát terjedni a Facebookon, elönt a méreg. Más szülők, akikkel beszéltem, ugyanígy éreznek. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy az édességet és füldugót osztogató szülőket hibáztatnám. Ők csak kedvesek próbálnak lenni ezekben a feszült időkben.

neked mi a véleményed? OLVASS TOVÁBB ÉS SZAVAZZ AZ EVAMAGAZIN.HU OLDALRA KATTINTVA!

mashable.com