A boldog párkapcsolat 3 titka lakberendezői szemmel

Europress
Szita Mónika

Millió meg egy írás és szabály született már arról, mit hogyan kell tennünk, mondanunk, gondolnunk ahhoz, hogy párkapcsolatunk stabil, boldog és kiegyensúlyozott legyen. Nem meglepő módon a lakbe-rendezőknek is megvan erről a véleményük. Nézzük tehát, mire figyeljünk oda az otthonunkban, hogy az együttélés gördülékeny és harmonikus lehessen.

Szerezzetek be egy olyan dohányzóasztalt, ...

... amit nem sajnáltok, és ami elég nagy ahhoz, hogy tévézés közben mindketten fel tudjátok pakolni rá a lábaitokat. Nem tesz jót az esti hangulatnak, ha mindig meg kell küzdenetek a helyért! Cserébe az összebújás is sokkal könnyebb.

KISZÁMOLTUK! ÍGY LEGYÉL MILLIOMOS 55 ÉVES KORODRA!

Gondoskodjatok a minél több fényről, ...

... hogy garantált legyen a romantikus hangulat! Álló lámpák és csillárok, falra szerelt fényforrások és asztalon álló megoldások jöhetnek dögivel. Minél több variációnk van, annál könnyebben teremtünk kellemesen meleg hangulatot odahaza. És arról se feledkezzünk meg, hogy ideális megvilágításban mindenki sokkal vonzóbb.

Adjatok slussz poént a nappalinak, ...

... például egy ping-pong asztallal a sarokban. De lehet ez a plusz egy társasjáték gyűjtemény a tévé alatt vagy a saját filmkollekciótok a könyvespolcon DVD-k formájában. A lényeg, hogy találjátok meg a közös kikapcsolódás formáját odahaza, és igazítsátok hozzá a nappalit.

FEKETE ÉS LILA SZÍNEKBEN POMPÁZÓ ÁLOMGARZON, ÖSSZECSUKHATÓ ZUHANYFÜLKÉVEL