A kép, ami végigsöpört a neten: minden nőnek látnia kell!

Menyes Barbi

Rengeteg kampányfilmet készítettek már a mellrák megelőzésére és felismerésére, ám egy nemrégiben készült fotó minden eddiginél hatásosabbnak tűnik.

Erin Smith Chieze-t az utóbbi időben sokan kérték, hogy a közösségi oldalán osszon meg egy szívet, amivel jelezte volna, hogy támogatja a mellrákkal küzdőket. Ám a szív helyett egy sokkal, de sokkal ütősebb képet választott, ami az utóbbi napokban szinte végigsöpört az interneten.

A fotón citromok segítségével illusztrálják a mellrák tüneteit, fázisait, azt, hogy például a megváltozott bőrszín, a váladékozás vagy a pirosság is bajt jelenthetnek.

Olvasd el ezt is!
Kimondta a boldogító igent a rákkal küzdő ex-szupermodell

Erinnél egy évvel ezelőtt diagnosztizálták a mellrákot, így az asszony tudja, hogy egy szivecske helyett egy ilyen kép sokkal hatásosabb. Anno ő is egy hasonló kép után gondolkozott el, hogy baj lehet, mert egy olyan dolgot tapasztalt a testén, amiről csak egy kép alapján tudta meg, hogy a betegség tünete lehet.

"Valós információkra, nem bájos kis szivecskékre van szükségünk" - kommentálta a képhez Erin.

A mellrák felismerése nagyon fontos, ezt pedig test rendszeres vizsgálatával érheted el. Korábban összeszedtük, mi a betegség 9 tünete, amikre bizony figyelned kell!