Csodálatos utazással búcsúzott kutyájától

Robert Kugler
B. Krisztina

Amikor Bellát, a korosodó labrador mix kutyát csontrákkal diagnosztizálták, az orvosok és gazdája felvették a harcot a betegséggel szemben. Bella jobb mellső lábát amputálták, de sajnos ezzel csak egy kis időt nyertek.

Amikor a gazdi, Robert Kugler tudta, hogy már nem sok időt tölthetnek együtt, úgy döntött, a kutyust utolsó heteiben egy fantasztikus utazásra viszi. A kalandból végül 5 hónap lett.

A legfontosabb az volt, hogy minden időt együtt töltsenek és olyan dolgokat csináljanak, amit Bella szeret. Körbeutazták az USA-t, Bella úszott csillogó patakokban, bandázott a strandon, hemperget hóban és naplementét néztek az ország szinte minden pontján. Az utazás során rengeteg valós és virtuális barátot szereztek, hiszen Robert közösségi oldalain folyamatosan beszámolt életükről. Facebook és Instagram oldalát több mint 100 000 ember követi.

Bella tavaly októberben ment el, szervezete feladta a harcot betegségével szemben. Mesebeli és kalandos élete volt, a legjobb, amit egy kutya kívánhat és amit egy gazdi adhat.

Nézzétek meg galériánkban a csodálatos utazásukról készült fotókat.

Nézd meg a galériánkat - 15 kép
Robert és Bella