4 dolog, amit a modellek megtesznek a tökéletes bőr érdekében

Izabella

Az ő bőrüknek mindig csúcsformában kell lennie.

Ha volt már szerencséd egy modell bőrét közelről megvizsgálni, láthattad, hogy valóban szinte teljesen tökéletes. Nagyon sok figyelmet fordítanak arra, hogy mindig káprázatosan tiszta és friss legyen az arcuk. Elárulunk néhány bevált trükköt tőlük.

Tonikot használnak arclemosó helyett

Sok modell esküszik arra a trükkre, hogy zselés vagy habos arclemosó helyett reggel tonikkal indítják a napot. Ha túl gyakran tisztítod az arcodat lemosóval, a természetes olajok elvesznek a bőrödből. A tonizálók nem zökkentik ki a bőrödet az olajegyensúlyból. Reggel elég a tonik, este pedig miután letörtölted a sminkedet, használj tisztító hatású lemosót.

Nem esznek káros cukrokat

Étrendjükben amúgy sem lehet semmilyen fehér kenyér vagy tésztaétel, sem pedig cukor, de még az olyan édesítőket is megvonják maguktól, mint a szacharóz vagy a fruktóz. Ez nem is baj, hiszen a bőrt gyorsan ráncosítja, ha ilyen fajta szénhidrátokat fogyasztasz. Iktasd ki ezeket minél gyorsabban.

Olvasd el ezt is!
Őrület, milyen merész frizurákat készített a sztárfodrász

Rendszeresen edzenek

Ahogy a cukrok megvonása, az edzés is nem csak az alakjukra van igazán kedvező hatással, de a bőrükre is. Kiizzadják a felesleges méreganyagokat, megtisztítják ezzel a bőrüket. Edzés közben sok vér jut az arcbőrödbe, ettől még másnap is ragyogni fog az egész arcod. Járj el hetente legalább háromszor edzeni, bármi olyat, amit élvezel!

Rengeteg vizet isznak

A sok víz = szép bőr nem csak mítosz. A leghíresebb modellek legfontosabb tippje évek óta ez. Igyál naponta legalább 3 liter vizet. Ez az egész testedre tisztító, méregtelenítő hatással van. Így ráncok sem alakulnak ki, és a bőr puha és szép színű lesz.

Próbáld ki!