Ezek a rúzsok állnak a legjobban vörös hajhoz

Europress
V. Zsófi

Akár eredeti, akár festett vörös színűek a tincseid, jobban figyelembe kell venned őket öltözködésnél és sminkelésnél is, mint a semlegesebb árnyalatú barnáknak és szőkéknek.

Olvasd el ezt is!
6 dolog, amit csak a vörös hajúak érthetnek

Ennek tudatában pedig jogos kérdés: üti egymást két élénk szín? A válasz szerencsére: nem, sőt! Csupán annyit jelent, hogy te már kezdésként viselsz egy színt: a narancsos eperszőke árnyalattól a sötétebb pirosas vörösig. De nem kell félned, a rózsaszínok, a pirosak, a bordók és még a lilás színek közül is válogathatsz. Sőt, biztos örömmel hallod, de sokkal meghatározóbb az arcszínűnk a hajszínünknél a rúzsválasztásban.

A bogyósgyümölcsszínekkel semmiképp sem lőhetsz mellé!

Ha hidegebb árnyalatú a bőröd, a hidegebb tónusú rúzsok passzolnak az arcodhoz, míg ha meleg, sárgás árnyalatú a bőröd, válassz meleg színeket. (A legegyszerűbb teszt ennek eldöntésére, ha megvizsgálod az ereid színét, ha zöldnek tűnnek a bőröd alatt, meleg típus vagy, ha kéknek, akkor hideg.)

Galériába gyűjtöttük a kedvenc vörös haj+rúzs kombónkat viselő sztárokat, nézd csak!

Nézd meg a galériánkat - 25 kép
Ezek a rúzsok állnak a legjobban vörös hajhoz

JOY-tipp: Légy óvatos azonban az öltözködéssel, mert te már eleve két élénk színt viselsz a hajaddal együtt a rúzsozás után, így ha bizonytalan vagy, viselj semleges színeket, a rúzsodnak köszönhetően biztosan nem fognak sápasztani!

Egyet értesz velünk?