Felháborodtak az internetezők Tóth Gabi nagy bejelentésén

Tóth Gabi Facebook
Kitti

Tóth Gabi bejelentett valamit, aminek sokan nem nagyon örültek...

Olvasd el ezt is!
Tóth Vera és Gabi már ikreknek néznek ki!

Tóth Gabi a hétvégén egy nagy bejelentést tett közzé a Facebook-oldalán, ami arról szólt, hogy visszavonul egy időre, nem vállal semmilyen fellépést és más szereplést sem:

"Kedvesek!
Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy a Sister Act műsor 2017-ben a televíziós színházi elfoglaltságaim, stílusváltásom, alkotói elvonulásom miatt bizonytalan ideig szünetel az Orfeumban.
Ezen feladatok nyomán kialakult kötelezettségeim miatt már a január 31-re meghirdetett koncerten való fellépést sem tudom vállalni, így a Sister Act műsor helyett a testvérem, Vera koncertsorozatai kerülnek megrendezésre, vendégművészekkel!
Megértéseteket köszönöm és sajnálom, ha szomorúak vagytok emiatt.. 😢 Igyekszünk a jövőben még szebb, jobb, még igényesebb műsorokat színpadra vinni. Ehhez néha el kell vonulni, meg kell újulni! Én is ezt teszem most!
Szép hétvégét Mindenkinek!"

-
Olvasd el ezt is!
Tóth Vera nagy fogyása: Már büszkén mutatja meg alakját miniben is!

A hírt a nővére, Tóth Vera is megosztotta, a rajongók pedig nem kímélték őket, záporoztak a fölháborodott hozzászólások. Szerinted jogos a felháborodás vagy mindenkinek jár egy kis szünet?