Így magyarázza Mariah Carey a szilveszteri botrányos playback előadását

Izabella

Közleményt adott ki.

Olvasd el ezt is!
Az év égése! Mariah Carey playback-bakiján csámcsog az internet - Ezt reagálta!

Mariah Carey Times Square-i szilveszteri koncertjét akár nevezhetjük 2016 legnagyobb zenei égésének, hiszen tényleg irtó kínos volt, ami történt, ráadásul az énekesnő már többször is lebukott azzal, hogy playback-el. Még ő maga is olyan cikinek érzi a történetet, hogy úgy döntött, egy időre visszavonul a rivaldafényből.

Egy hanganyag formájában adott ki közleményt, amelyben elmondta, még mindig fel sem fogta azt, ami szilveszterkor történt. Nagy lelkesedéssel érkezett az ünnepségre, és szerette volna, ha csodás pillanatokat varázsolhat a közönségnek. A technikai irányítás kicsúszott a kezükből, ugyanis átadták őt és csapatát egy produkciós cégnek, akiknek Mariah szerint jó pár technikai gondja volt.

Az énekesnő állítja, a zenét nem hallotta rendesen, mert a fülében elhelyezett fülhallgatók nem működtek, a közönség irtó hangos volt, és a hideg sem tett jót az egésznek. Szerinte a cég is azon munkálkodott, hogy őt lejárassák.

Srácok, egész biztos, hogy a produkciós csoport szándékosan meg akarta akadályozni a sikeremet, le akartak járatni. Bárkinek részletesebben elmagyarázom ezt, aki akarja hallani. Nem tagadom, nagyon meg vagyok sértve, de a csodás rajongóim és barátaim segítségével majd túlteszem magam rajta

- nyilatkozta Mariah.

Az énekesnő egy kis időre most visszavonul a nagy nyilvánosság elől, és felkészül a márciusi turnéjára.