Az év égése! Mariah Carey playback-bakiján csámcsog az internet - Ezt reagálta!

Europress
Alberti Petra Bianka

Az énekesnő akkorát bakizott 2016 utolsó perceiben, hogy az még bőven kitart 2017-re is…

Mariah Carey volt a sztárfellépő a Times Square-en megrendezett ABC New Year's Rockin' Eve évbúcsúztató koncerten, mint mindig most is több ezren gyűltek össze, hogy együtt köszöntsék az új évet, Mariah pedig milliónyi tévénéző és a helyszínen jelen lévő tömeg előtt is csúnyán lejáratta magát, mikor is az előre bekészített playbackje nem csendült fel...ő pedig egy hang nélkül feszengte végig az egyik top slágerét, az Emotiont. Próbált pár szót énekelni, majd a háttérből hallhattuk az ikonikus magas akkordjait – természetesen felvételről. Aucs!

Nem hallok semmit...Nem csináltunk hangpróbát erre a számra...Inkább hagyom, hogy a közönség énekeljen….Én is szerettem volna ünnepi szabadságot, nem kaphatok?

-

Aztán felcsendült a We Belong Together, ezúttal már ment a playback, a művésznő próbált tátogni rá, de aztán ezt a számot is feladta, mert eléggé el volt csúszva. A legkínosabb pillanat az volt, mikor még szólt a hangja a felvételről, ő pedig csak úgy leeresztette a mikrofont, egyértelművé téve a helyzetet...

A twitterezők azonnal támadásba lendültek, és ízekre szedték a 46 éves énekesnőt, és a „minősíthetetlen” előadását:

Olvasd el ezt is!
Mariah Carey kínos Photoshop-bakiján nevet most az egész internet - Te kiszúrod a hibát?

Mariah Carey előadása eléggé összefoglalja, milyen is volt 2016.

-

Mikor már azt gondoltad, többet nem vehet el már 2016, magával vitte Mariah Carey karrierjét is.

-

Másnap reggel Mariah egy laza tweettel rázta le magáról a kritikát:

"Ez van! Legyen mindenkinek boldog és egészséges új éve! Ennyit arról, hogyan kell több címlapsztorit csinálni 2017-ben"

A mai nap pedig az énekesnő csapata azzal állt elő, hogy Mariah-t szándékosan szabotálták, hogy nagyobb legyen a műsor nézettsége.

Sosem fogjuk megtudni az igazságot, de az biztos, hogy háromszor szóltunk nekik, hogy Mariah mikrofonja nem működik, így fulladt katasztrófába az előadás.

- mondta Stella Bulochnikov, Mariah menedzsere.

Hát, ha csak a mikrofon lett volna a hibás...mindenesetre eléggé kellemetlenre sikerült a fellépés, az egyszer biztos!

Nézd meg a videót!