Közeleg a gólya? Szabó Zsófiék már tudják, hogy fogják hívni a gyereküket

Izabella

Már készül az anyaságra a friss házas Szabó Zsófi?

2016-ban Szabó Zsófi és szerelme, Kis Zsolt kimondták a boldogító igent, nemrég közös kutyájuk is lett, és épp Budapesten keresnek közös lakást. Talán titokban már a babaprojekt is szóba került? Gyanakvásra ad okot, hogy Zsófi a Story magazinnak már arról mesélt, hogy a gyerek nevét elkezdték megtervezni.

Mivel férj és feleség vagyunk, természetesen tervezgetjük a jövőnket. Az esküvőnk napján felvettem Zsolti nevét, azóta Kis-Szabó Zsófi vagyok. Akkor a leendő gyermekünk vezetéknevét is be kellett írnunk, és úgy döntöttünk, ő is Kis-Szabó lesz majd. Büszkék vagyunk az apukáinkra, azt szeretnénk, hogy a gyerekünk viselje a nevüket. A Kis és a Szabó is egy átlagos név, így egy különleges keresztnevet választunk majd. Konkrétum még nincs, ezen ráérünk még gondolkodni

- nyilatkozta Zsófi.

A színésznő már arra is gondolt, hogy karrierjével mi lesz, ha eljön az anyaság ideje. Szeretné összeegyeztetni a munkát és a babát, és visszatérni a képernyőre szülés után. Nem venne vissza a tempóból, szerinte lendületet kapna.

Úgy vettem észre, hogy azok a tévések, akik gyereket vállalnak, kétszer annyi energiával térnek vissza a képernyőre. Én is ilyen anyuka szeretnék lenni!

- mondta.
Olvasd el ezt is!
Smink nélkül is gyönyörű Szabó Zsófi

Egészen biztos, hogy gyönyörű kismama lesz, ha majd erre kerül sor.