A mindent elsöprő Max Factor False Lash Epic szempillaspirál!

Promóció

A Max Factor False Lash Epic szempillaspirál egy áttörő innováció, amely a különlegesen kialakított kefében mutatkozik meg: lehetővé teszi, hogy egy szempilla se maradjon láthatatlan!

Szavazz a kedvenc sminkedre! – Így szól a márka legújabb szépségben jártas szakembereknek és bloggereknek szóló sminkversenye. A versenyben résztvevők elhozzák nekünk a legjobb ötleteiket a gyönyörű ünnepi smink elkészítéséhez. A smink elkészítéséhez egy kis segítséget is nyújt a márka, biztosít a résztvevők számára egy False Lash Epic szempillaspirált és egy limitált kiadású, arany színekben pompázó Smokey Eye Drama Kit szemhéjpúdert.

A versenyzők által kreált ünnepi sminkeket megtaláljátok a http://myepiclook.maxfactortermekek.hu/cgi-sys/suspendedpage.cgi weboldalon, ahol szavazni is tudtok a számotokra legjobban tetsző sminkekre!

Négy különböző típusú sörtével, valamint a sötétedő festékösszetételével a legmegfelelőbb eszköz a hősies pillákhoz, amelyet sminkmesterek ihlettek.

A márka a Victoria’s Secret Fashion Show 2016 évi első hivatalos sminkpartnere lett, hivatalos, kulcsfontosságú terméke pedig a False Lash Epic szempillaspirál. A Max Factor és a Victoria’s Secret csapata együttesen varázsoltak tökéletes look-ot a kifutómodelleknek.