4 tipp, hogy a pasid végre megnyíljon neked

Birta Brigi

A férfiakkal rettentően nehéz az érzelmeikről vagy bármilyen problémáról beszélgetni, de van pár tippünk arra, hogy neked ez mégis sikerüljön!

Olvasd el ezt is!
6 jel, hogy fizikailag ugyan nem, de érzelmileg megcsal a pasid
  • Amikor le szeretnél ülni vele beszélgetni, ne úgy kezdj bele, hogy „akkor most beszélnünk kellene valamiről”, hanem könnyedebb témával kezdj, majd abba csempészd bele a mélyebb infókat, vagy kérdéseket. Vagy csak kérdezd meg, milyen napja volt, és tudasd, hogy te itt vagy és meghallgatod.

  • Kerüld az olyan helyzeteket, amikor leültök egymással szemben, és kérdéseket szegezel neki. Inkább valami más tevékenység közben próbálj vele dumálni, mert attól nem érzi magát annyira feszélyezve. Sőt, az sem kell, hogy a beszélgetés első másodpercétől az utolsóig egymás szemébe nézzetek, mert ez is frusztráló a pasik számára.
  • Ha szeretnél valamiről beszélgetni vele, először hozz fel egy olyan témát, amiről tudod, hogy szívesen dumál. Mondjuk a foci vagy a zene. Aztán amikor jól belemelegedtetek a beszélgetésbe, tereld a témát afelé, amerre szeretnéd. Megfelelően bemelegítetted!
  • Egy friss kutatás szerint, az emberek sokkal szívesebben osztanak meg magukról bármit, ha előtte nevettek. Szóval, ha szeretnéd, hogy kicsit nyíltabb legyen, csak nézess meg vele valami vicces videót, vagy mutass egy jó poént!