6 jel, hogy fizikailag ugyan nem, de érzelmileg megcsal a pasid

Europress
Birta Brigi

Azon lehet vitatkozni, hogy melyik a rosszabb, de az biztos, hogy nincs rendben az a kapcsolat, ahol a férfinek más nőre van szüksége, akár testileg, akár lelkileg, és mindkettőt nehéz feldolgozni. Most azokat a jeleket olvashatod, amelyek arra utalnak, hogy a szerelmed érzelmileg megcsal téged:

Olvasd el ezt is!
7 mód, ahogy hatással lesz az új kapcsolatodra, ha megcsaltak

1. Hirtelen sokkal többet akar veled szexelni

Amikor egy férfi érzelmileg kötődik egy másik nőhöz, akivel nem szexel, a vágya megnövekedhet. Ezt a szenvedélyt pedig sokszor a partnerével vezeti le, azzal a nővel, akivel valójában együtt van. Így nem is tudatosul benne, hogy baj van.

2. Vagy épp ellenkezőleg: egyáltalán nem akar szexelni

Másoknál viszont ez úgy csapódik le, hogy ha valakivel intim közelségbe kerül, akkor egyáltalán nem érdeklődik más iránt szexuálisan sem. A lényeg, hogy ha hirtelen megváltozik a párod szexuális étvágya, annak jelentése van.

3. Nem beszéli meg veled a problémáit

Mivel valaki más felé megnyílik, és elmondja a gondjait, érzelmeit, nincs szüksége arra, hogy veled is megtegye. Mástól megkapja azokat az energiákat, amiket igényel.

Olvasd el ezt is!
5 dolog, amit NE tegyél, ha megcsaltak

4. Új hibákat talál benned

Vagyis olyan dolgokat is kritizál, amikkel régen sosem volt baja veled kapcsolatban. Hirtelen nem tetszik neki, ahogy főzöl, vagy idegesíti, hogy nem szeretsz olvasni. Ez azért van, mert összehasonlít valaki mással, akihez jelenleg lelkileg jobban kötődik.

5. Rengeteget van a kezében a telefonja

Nem véletlen, ha újabban megnövekedett az az idő, amit a mobiljával, cseteléssel, vagy Facebookozással tölt.

6. Máshogy vitatkozik

Ha teljesen máshogy áll a veszekedésekhez, máshogy érvel, akkor szinte biztos lehetsz abban, hogy kibeszéli valakinek a problémáitokat, és az illető tanácsokkal is ellátja. Ez a valaki pedig simán lehet egy nő.