A blézert hordani 2017-ben sem lesz majd unalmas!

laurenmessiah.com
Ujvári Viki

A blézer már cseppet sem az a formális ruhadarab, mint ami régen volt!

Aligha van olyan szezon, amikor a tervezők ne dobnának be valami újat blézer fronton. Az összes felbukkanó trend szinte egy az egyben ráhúzható, erre a jól bevált női zakóra, pont ezért tudják, hogy vétek lenne nem kihasználni azt a sok lehetőséget amit ez a darab rejt.

Így a blézer eredeti formáját megtartva, már kaphatsz flitterekkel díszítettet, bársonyt, hímzésekkel borítottat, fényesen csillogót vagy éppen harsány színekben pompázót.

Olvasd el ezt is!
Elegáns & vagány - Így viseld a hajszálcsíkos nadrágkosztümöt!

Rétegezz, tehát viselj alatta bátran garbót, kötött pulcsit és a kiegészítőket se sajnáld, például a nyakörv nyaklánc még mindig maradhat, ahogy a hangsúlyos ékszerek is, de a kitűzőkről se feledkezz el. És a többi, és a többi...

Dolce&Gabbana / AALTO / Dries Van Noten

Egy selyem toppal kombinálva a szexibb nőies irányt célozhatod be, de ha egy feliratos pólót kapsz fel mellé, akkor a lazább vonalon is elindulhatsz. A blézer szerepét, inkább a hozzá párosított ruhadarabok határozzák már meg és nem az alkalom, hiszen már rég túlléptünk a "hivatalos viselet" témakörén. Így tehát csak tőled függ, hogy éppen irodistának öltözöl-e reggel, vagy kipróbálod az egyik divathullámot és kicsit felpörgeted az összképet?!

Mutatjuk is...

Nézd meg a galériánkat - 10 kép
Olvasd el ezt is!
Imádatunk egyik klasszikus tárgya: Blézer, farmerral!

Te szeretsz blézert hordani?