Ezekre a szépségápolási témákra kerestünk a legtöbbször 2016-ban

Europress
Kata

Hosszú hajat és csodás körmöket szeretne mindenki.

A Google minden év végén összegyűjti azokat a témákat és kifejezéseket, melyekre a legtöbb internetező volt kíváncsi az adott esztendőben. Ezek mindig jól mutatják, mely hírek kötötték le az embereket, mely sztárokért voltunk odáig, vagy éppen utáltuk őket nagyon...és még sorolhatnánk. Természetesen a szépségápolási témákról is van kimutatás, mondjuk is, melyik 10 kérdés érdekelte a legjobban a felhasználókat 2016-ban!

1. Mitől nőhet gyorsabban a hajam?

Toronymagasan vezet a hajnövesztés témaköre, szóval úgy tűnik, rengetegen vágynak hosszú sörényre. Pedig idén is rendesen divatban volt a bubi, de ez sem lohasztotta le a hajnövesztési kedvet.

2. Hogyan fogyhatnék le?

Természetesen mindig az élmezőnyben van a fogyás, és minden, ami ahhoz kapcsolódik. A titok nyilván összetett dolog, nehéz erre egyszerű megoldást találni.

3. Hogyan készítsek füstös szemet?

Idén ez volt a legizgibb sminkelési módszer - de lássuk be, a füstös szem örök, és igazából csak egyszer kell rendesen megtanulni a festését.

4. Hogyan maradjunk fiatalok?

Szintén egy örök érvényű kérdés, aminek megoldását már sokan és sokszor kutatták. A fiatalság forrása ugyan még mindig nincs meg, de például a bőröregedés lassítását már egy jó krémmel is elérheted!