Ezért Tom Hanks a legjobb fej világsztár

Léderer Fruzsina

Eddig is sejthettük, hogy nagyon kedves, de most még jobban bizonyította.

Rendszeresen jótékonykodik, ha megállítják az utcán szívesen fényképezkedik, mikor Magyarországon forgatott, simán besétált kis üzletekbe. Tom Hanks úgy viselkedik, mint egy átlagember, pedig ő a világ egyik leghíresebb színésze. Épp ettő olyan szimpatikus mindenkinek. Most ismét olyan dolot tett, amivel valakinek nagyon feldobta a napját.

Egy rajongója küldött neki egy közös fotót, egy egy soros levéllel, amelyben azt kérte, írja neki alá a képet. A legtöbb híresség vállat vont volna, vagy maximum aláfirkantja a fotót, de Tom Hanks inkább írt is mellé egy kedves levelet írógéppel, és természetesen a kért képet is visszaküldte a lánynak dedikálva, de nem úgy, ahogy azt a lány gondolta volna, hanem sokkal menőbben. Lefotózta egy polaroid géppel, ahogy tartja a képet, és az új felvételt írta alá.

A színész elnézést kért, amiért a felvételen nagy szakálla van, azt írja, egy forgatás miatt kellett ekkorát növesztenie. "Torontó, mi? Jó kis város" - írja a Torontóban élő lánynak, és megelmlíti, nagyon szép tavi kilátású lakások vannak arrafelé. Azt is elárulta, egyszer a filmfesztivál miatt ott járt, de azóta nem.

Megkérdezte azt is rajongójától, hogy készen áll-e már a karácsonyra. Milyen kedves!

Olvasd el ezt is!
Wow! Elkészült az eddigi legmenőbb mannequin challenge - a Fehér Házban!

Szívesen kapnátok ti is tőle levelet?