Klasszikus alkalmi cipők, melyeket évekig hordhatsz

V. Zsófi

Ezeket a lábbeliket nyugodt szívvel beszerezheted, nem bánod meg!

Egy látványos cipő igazi csodaszer, teljesen átalakíthat egy lezser szettet, sikkesebbé tehet egy kis feketét és egyébként is, jó érzés azt mondani, hogy a lábainkon is buli van. A sok trend között még jobb választás klasszikusokra vadászni, olyan cipőkre, melyeket még évekig hordhatunk, ha már olyan kevésszer van alkalmunk kiöltözni, ezekkel a darabokkal tuti nem lősz mellé!

Gyilkos fekete

Ez fekete tűsarkú hasonlóan jó szolgálatot tesz a gardróbunkban, mint a kis fekete ruha, hiszen szinte bármihez felkapható. Ezért például utazáskor is mindenképp kerüljön a bőröndbe, nem kell tudnod, mivel fogod majd viselni, de garantáltan viselni fogod! Ő a klasszikusok klasszikusa.

Férfias cipő nőies színben

Egy mokaszin, dandy vagy loafer a lehető legjobb választás, ha egész éjszaka táncolni akarsz, de közben szereted a csinos cipőket! Azzal teheted bulisabbá, ha csillogó vagy meglepő (rózsaszín, lila vagy bordó) színűt választasz.

Kövekkel kirakott magassarkú cipő

Egy ilyen Hamupipőke-cipőre egyszerűen minden lánynak szüksége van. Nem kell persze feltétlen Manolo Blahniknak lennie, mint a képen, lényeg, hogy szikrázó kövek borítsák és ha lehet valamilyen különleges árnyalatban pompázzon. Képzeld csak el, milyen csodás kontrasztot alkot például egy nadrágkosztümmel!

Olvasd el ezt is!
1 cipő, 4 ünnepi szett

Kényelmes kétszínű

Van átmenet aközött, hogy egy cipő szuperfeltűnő és csillogó, illetve dögunalmas, ez pedig a kontrasztos, kétszínű magassarkú. Attól függően, mivel viseled, megállja a helyét az irodában is, de tökéletes kiegészítője lehet egy mintás vagy csillogó partiszettnek is.

Melyik a kedvenced?